Tillverkade system

Vi tillverkar ett skräddarsytt aluminium profilsystem anpassat till era behov, samt levererar det helt färdigt. Redo att installeras Vid förfrågan kan vi erbjuda aluminium profilsystemet redan glaserat med ert val av glaspanel.

FÖRPACKNING & TRANSPORT

Utmärkta leveranstider. Våra produkter transporteras i specialtillverkade förpackningar för att garantera perfekt mottagande av det beställda materialet. På samma sätt är de korrekt märkta och ackrediterade.
Våra produkter är vederbörligen numrerade och signerade så att de enkelt kan sättas på plats.

MONTERING

Det medföljer ritningar och instruktioner som visar hur materialet ska monteras ihop.
Om ni önskar kan ni begära ett kostnadsförslag för att en monteringsspecialist kommer och ger er råd på plats gällande hela monteringsprocessen och löser eventuella problem som kan uppstå.

l

KOSTNADSFÖRSLAG

På samma sätt har vi tagit fram ett prissättningsprogram online vilket gör det möjligt för er att få det exakta priset på ett snabbt och enkelt sätt. Priset kalkyleras enligt specifikationerna av ert system, så som mått, profilglans samt/eller valda serier.

Kommersiella, tekniska och informationskataloger

Z

All dokumentation

Vi erbjuder dig all dokumentation och råd som du behöver: Från mätning och montering till den perfekta installeringen av era system. Begär installeringsinstruktioner så att vi kan guida dig genom installeringsprocessen, tekniska datablad, olika produktkataloger osv,

Z

Reklammaterial

Vi har också kataloger, broschyrer samt mycket användbar teknisk information för att marknadsföra och sälja våra produkter.

Z

Frågor

Vårt tekniska team har mycket erfarenhet i att producera vikbara aluminium skjutdörrar. De finns här för att hjälpa er och ge er råd, samt svara på eventuella frågor om de bästa lösningarna och hur en viss serie eller dimensioner kan passa era behov osv.
Vi ger er råd på ett personligt, snabbt och kvalificerat sätt.

Garanterad kvalitet

Vi har en mycket hög kunskap om produkten eftersom att vi kontrollerar alla processer, från design till tillverkning och transport. Våra produkter är kvalitetskontrollerade genom hela produktionsprocessen. Vi granskar eventuella felaktigheter på ytorna och öppningarna, och vi kontrollerar måtten före leverans.

Anodiserade profiler har EURAS/EWAA kvalitetsmärke.
Lackerade profiler har Qualitycoat-förseglingen och uppfyller de krav ställda av lackeringsstandarder.

Våra monteringssystem, accessoarer och komponenter tillverkas med material av högsta kvalitet och med de bösta processerna. Båda de yttre beläggnings- och tillverkningskvaliteterna garanteras och tar hand om den yttre behandlingen av dolda tillbehör med ett kataforetiskt bad.

Perfiles de aluminio fabricados - Calidad garantizada
Perfiles de aluminio fabricados - Calidad garantizada