Systemen voor eigen productie

Airclos maakt profielsystemen waarmee het product zelf kunt samenstellen. Wij zorgen voor de benodigde profielen, accessoires en de verbindingen voor het systeem van uw keuze.
De beschikbare systemen zijn vouwdeuren, glazen schuifdaken en glazen schuifwanden.
Bovendien zijn verschillende soorten afwerkingen mogelijk van de componenten die u aanschaft om integratie van onze systemen in uw assortiment te vergemakkelijken.
Wij bieden geografische exclusiviteit en waarborgen de mogelijkheid tot commerciële inspraak en uitbreiding in de toekomst.

l

ONLINE OFFERTES

We hebben een online programma ontwikkeld waarmee u snel en gemakkelijk de exacte prijs van vouwdeuren kunt berekenen. De prijs wordt berekend op basis van de specificaties van uw systeem zoals afmetingen, afwerking van de profielen en/of de geselecteerde serie.

O&O

Onze goed opgeleide technische afdeling die verantwoordelijk is voor het handhaven van een hoog kwaliteitsniveau en de innovatie van onze producten, is u graag van dienst. U plukt de vruchten van de continue verbetering van onze systemen. We staan altijd open voor suggesties van uw kant om uw marktaandeel te kunnen vergroten.

Werkmethoden en oplossingen op maat

We specificeren het complete productieproces van de diverse series. Bovendien bieden we onconventionele productiemanieren aan om speciale vouwdeuren te maken voor bijzondere situaties.

Ook hebben we workarounds voor complexere producten zoals ronde vouwdeuren die met behulp van experts een peulenschil worden, zowel wat betreft de ontwikkeling als de productie.

Sistemas de aluminio fabricados
Sistemas de aluminio fabricados
Sistemas de aluminio fabricados
Z

SOFTWARE

We hebben zelfontwikkelde software waarmee het benodigde materiaal voor de fabricage van profielen en accessoires snel en eenvoudig kan worden berekend. Op basis van de te overspannen afstand, de serie en de afmetingen van de vouwdeur, kiest het programma de juiste aantallen en accessoires. In het geval van profielen wordt bovendien een lijst aangemaakt met het aantal staven van elk gewenst profiel, op welk punt deze moeten worden afgezaagd en hoe dat zo efficiënt mogelijk kan.
Werken op basis van een bestaande database is een groot voordeel, vergeet dat niet.

Z

MANUAL DE FABRICO

PRODUCTIEHANDLEIDING

Een complete productiehandleiding waarin instructies staan voor alle zaag- en bewerkingsprocessen, de accessoires voor de processen, glaspanelen, etc.

  • Hoe elk profiel van het systeem correct moet worden gezaagd, inclusief de juiste zaagmethode, machineformules en de snede, uitgaand van de serie, de hoeveelheid panelen en het soort glas.
  • Alle zaken die te maken hebben met de plaatsing van het bevestigingsmateriaal en de technieken.
  • Plaatsing van accessoires en verbindingen.
Z

MACHINES EN GEREEDSCHAPPEN

Wij leveren u het gereedschap, de frezen en de machines die zijn ontwikkeld voor de productie van de verschillende systemen.

Z

TRAINING

Om alles wat u moet weten over het product te leren, begeleiden en adviseren we u gedurende dit proces. Om te beginnen organiseren we trainingen over commerciële en technische zaken in onze faciliteiten. Deze trainingen zijn gericht op praktische kwesties, de fabricage en de assemblage van het gekozen systeem. Op die manier maakt u meteen kennis met onze manier van werken. We overleggen over de beste commerciële, administratieve en productiestrategie.

Wij begeleiden u gedurende het gehele proces. Daarom geven we u advies bij de inrichting van het productieproces in uw faciliteit en krijgt u ondersteuning van een projectleider bij de fabricage van de eerste eenheden.

 

Commerciële, technische en informatiefolders.

Wij voorzien u van alle benodigde technische informatie om het systeem uit te leggen aan de klant. Voor elk systeem hebben we een speciale folder: product, technische specificaties, montage-instructies, etc.
U krijgt de beschikking over diverse reclamefolders, catalogi, brochures, presentaties en foto’s met reclameslogans voor verschillende doelgroepen, afhankelijk van de eindklant, mooi grafisch vormgegeven in een speciale opmaak die als doel heeft de producten te promoten. Op deze manier bespaart u tijd op promotionele activiteiten en kunt u het reclamemateriaal meteen laten drukken, Zo bespaart u veel geld op het laten ontwerpen van dit soort zaken.
Om dit nieuwe systeem te introduceren, uw klanten de beste manier te laten zien om dit product aan te prijzen en gebruikers de voordelen ervan te laten zien, kunt u een marketingcampagne starten met volledige commerciële en andere noodzakelijke ondersteuning.