System för egen tillverkning

Airclos erbjuder profilsystem så att du kan tillverka produkten på egen hand. Vi erbjuder profiler, tillbehör och nödvändiga packningar för det valda systemet.
Följande system är tillgängliga; Vikbara dörrar, Skjutbara glastak och Glasväggar.
Dessutom erbjuder vi också olika ytbehandlingar i alla komponenter som ni köper för att underlätta integrationen av våra system med ert produktsortiment.
Vi erbjuder geografisk exklusivitet, vilket säkerställer möjligheten till kommersiellt inflytande och potentiell expansion.

l

KOSTNADSFÖRSLAG ONLINE

På samma sätt har vi tagit fram ett prissättningsprogram online; vilket gör att ni kan få det exakta priset för era vikbara dörrar på ett snabbt och enkelt sätt. Priset kalkyleras enligt specifikationerna av ert system, så som mått, profilglans samt/eller valda serier.

R+D

Vårt högkvalificerade tekniska team, som ansvarar för att upprätthålla höga kvalitets- och innovationsnivåer av våra produkter, finns till ert förfogande. Ni drar nytta av en kontinuerlig förbättring av våra system och vi är öppna för alla förbättringar som ni föreslår för att öka er marknadsandel.

Arbetsmetoder och anpassade lösningar

Vi detaljerar hela tillverkningsprocessen av de olika serierna. Vi erbjuder också icke-standardiserade tillverkningslösningar för att skapa en speciell vikbar skjutdörr för svåra tillämpningar.

Å andra sidan erbjuder vi arbetsmetoder för mer komplexa produkter så som böjda vikbara skjutdörrar som, med stöd av experter, kommer att bli en enkel uppgift både inom utveckling och tillverkning.

Sistemas de aluminio fabricados
Sistemas de aluminio fabricados
Sistemas de aluminio fabricados
Z

MJUKVARA

Vi erbjuder er vår framtagna tillverkningsmjukvara som snabbt och enkelt beräknar materialet som behövs för tillverkning – både profiler och tillbehör. Mjukvaran väljer rätt tillbehör och mängd enligt öppningen, serierna och måtten av den vikbara skjutdörren. Gällande profiler förbereder den också en lista med antalet stavar som behövs för varje profil, skjuvningen och avdragen som ska göras, och beräknar så att trimmerna är så få som möjligt.
Glöm aldrig den stora fördelen med att arbeta med en redan existerande databas.

Z

TILLVERKNINGSMANUAL

En komplett tillverkningsmanual där ni kan finna instruktioner för alla skärnings- och bearbetningsprocesser, samt beslag för processer och glaspaneler osv.

  • Hur ni måste klippa varje profil som utgör systemet, med rätt skärning, bearbetning och skärformuler, beroende på serien och antal blad, samt vilket glas som används.
  • Alla problem relaterade till installationen av låsningskomponenterna samt deras bearbetningsprofiler.
  • Placering av rördelar och fogar.
Z

MASKINER & VERKTYG

Vi förser er med de verktyg, fräsning och maskiner som utvecklats för tillverkningen av de olika systemen.

Z

TRÄNING

För att lära sig allt ni behöver om produkten, kommer vi att följa med och ge er råd under hela processen. Först kommer det att finnas träningssammankomster på våra anläggningar som handlar om kommersiella och tekniska problem. Kursen fokuserar på praktiska mätningar, tillverkning och sammansättning av det valda systemet.  Dessutom kommer ni att lära er om vår arbetsmetod sedan början.  Vi kommer att diskutera vilket som är det bästa kommersiella, administrativa och produktiva linjen att arbeta med.

Vi kommer att guida er genom processen. Det är därför vi råder er att installera tillverkningsprocessen på era anläggningar och ni kommer att stödjas av en expert vid tillverkningen av era första enheter.

Kommersiella, tekniska och informationskataloger

Vi tillhandahåller allt tekniskt material som behövs för att kunderna ska förstå systemet. Vi har en speciell katalog för varje system: produkt, tekniska blad, monteringsanvisningar osv.

Ni kommer att ha en rad av reklamkataloger, broschyrer, bildskärmar, fotografier och reklamkataloger med slogans och olika tillvägagångssätt beroende på slutkonsument. Med grafisk design och en speciell presentation avsedd för marknadsföring av dessa produkter. På så sätt kan ni spara tid i reklamuppgifter och direkt skicka materialet till skrivaren, vilket medför ordentliga besparingar i designtjänster.

Ni kommer att kunna starta en marknadsföringskampanj med full kommersiell rådgivning och det nödvändiga stödet för att introducera detta nya system på marknaden och erbjuda era kunder det bästa sättet att marknadsföra och visa kunden de fördelar som erbjuds med denna produkt.