Sistem untuk pengeluaran dalaman

Airclos membina sistem profil supaya anda boleh mengeluarkan sistem ini sendiri. Kami membekalkan profil, aksesori dan gasket yang diperlukan bagi sistem pilihan anda.
Sistem yang disediakan ialah: Pintu Lipat, Bumbung Boleh Sentut, dan Dinding Kaca.

Kami juga menawarkan kemasan yang mempunyai berbeza-beza komponen belian anda untuk memudahkan integrasi sistem kami dengan pelbagai produk anda.

Kami meberikan eksklusif geografi untuk memastikan pertumbuhan pengaruh perdagangan dan pengembangan di masa hadapan.

l

SEBUT HARGA DALAM TALIAN

Selain itu, kami telah membina program harga dalam talian; anda boleh mendapatkan harga yang tepat untuk pintu lipat anda dengan cara yang cepat dan mudah. Harga akan dikira mengikuti spesifikasi sistem anda, seperti ukuran, kemasan profil dan/atau siri dipilih.

Penyelidikan dan Pembangunan

Jabatan teknikal kami yang berkelayakan tinggi, bertanggungjawab untuk mengekalkan tahap tinggi kualiti dan inovasi produk kami. Mereka bersedia melayani anda. Anda akan mendapat manfaat daripada penambahbaikan berterusan sistem kami dan kami akan menerima apa-apa cadangan penambahbaikan anda untuk membesarkan bahagian pasaran anda.

Cara kerja dan penyelesaian khas

Kami menjelaskan kepada anda semua proses pengeluaran siri berbeza kami. Kami juga menawarkan penyelesaian pembuatan khas untuk membina pintu lipat gelangsar untuk penggunaan mencabar.

Sebaliknya, kami menawarkan cara kerja untuk produk yang lebih kompleks seperti pintu lipat gelangsar melengkung. Dengan sokongan pakar-pakar, ia akan menjadi satu tugas yang mudah dalam pembangunan dan pengeluaran.

Sistemas de aluminio fabricados
Sistemas de aluminio fabricados
Sistemas de aluminio fabricados
Z

PERISIAN

Kami menawarkan perisian pengeluaran yang dibinakan oleh kami untuk mengira bahan pengeluaran (kedua-dua profil dan aksesori) yang diperlukan dengan cepat dan mudah. Perisian kami akan memilih aksesori dan jumlah betul mengikut bukaan, siri dan dimensi pintu lipat gelangsar. Untuk bahagian profil, ia boleh menyediakan senarai dengan bilangan batang yang diperlukan oleh setiap profil, pengguntingan dan diskaun yang perlu dilakukan, dan mengira pemotongan minimum.

Jangan lupa tentang kelebihan besar anda bila bekerja dengan pangkalan data yang telah sedia ada.

Z

BUKU PANDUAN PENGELUARAN

Satu buku panduan pengeluaran di mana anda dapat mencari arahan untuk semua proses memotong dan pemesinan, dan juga kelengkapan untuk proses, panel kaca, dan lain-lain.

  • Kaedah yang anda perlu memotong setiap profil yang membentuk sistem, pemotongan yang betul, pemesinan dan pemotongan formula, bergantung kepada siri, bilangan daun, dan jenis kaca yang digunakan.
  • Semua isu-isu yang berkaitan dengan pemasangan komponen mengunci dan profil pemesinan mereka.
  • Lokasi kelengkapan dan sendi.
Z

JENTERA & ALAT

Kami akan menyediakan anda dengan alat-alat, kilang dan jentera yang dibinakan oleh kami untuk mengeluarkan berbeza sistem.

Z

LATIHAN

Untuk mengetahui segala yang anda perlukan tentang produk kami, kami akan menemani dan menasihatkan anda sepanjang proses tersebut. Pertamanya, sesi latihan di kemudahan kami akan berurus dengan isu-isu perdagangan dan teknikal. Kursus latihan ini memberi tumpuan kepada ukuran praktikal, pengeluaran dan pemasangan sistem terpilih. Selain itu, anda akan belajar tentang metodologi kerja kami sejak awal. Kami akan membincangkan tentang komersial, pentadbiran dan produktif terbaik untuk bekerja.

Kami akan membimbing anda sepanjang proses tersebut. Sebab itu, kami menasihatkan anda tentang penubuhan proses pengeluaran di kemudahan anda dan anda akan disokong oleh monitor apabila mengeluarkan unit pertama anda.

Katalog komersial, teknikal dan maklumat

Kami menyediakan semua bahan teknikal yang diperlukan untuk membantu pelanggan memahami sistem kami. Kami mempunyai katalog khusus untuk setiap sistem: produk, lembaran teknikal, arahan pemasangan, dan lain-lain.

Anda akan mempunyai pelbagai katalog promosi, risalah, paparan, gambar foto dan katalog iklan, dengan slogan dan kaedah berbeza bergantung kepada pelanggan akhir. Mereka mengandungi reka bentuk grafik dan persembahan khas yang direka untuk mempromosikan produk-produk ini. Jadi anda boleh menjimatkan masa dan servis reka bentuk dalam tugas-tugas pengiklanan dan boleh terus menghantar bahan-bahan ke pencetak.

Anda dapat memulakan kempen pemasaran dengan nasihat komersial penuh dan sokongan yang diperlukan untuk memperkenalkan sistem baru kepada pasaran. Anda boleh mempromosikan dan menunjukkan pelanggan kelebihan yang ditawarkan oleh produk ini degan cara terbaik.