Siirtolasi seinät

Maksimoi tilasi ja nauti kaikista ilmoista käyttämällä liukuvaa lasiseinäjärjestelmäämme.

Siirtolasi seinät

AIRCLOS-lasiverhojärjestelmä muodostuu erillisistä lasilehdistä, jotka liukuvat haluamassasi kulmassa ja jotka taitettuina muodostavat kokonaisen oviaukon yhteen tai useampaan päähän. Lasi on karkaistua, mikä lisää sen mekaanisia (taivutus, puristus, iskut…) ominaisuuksia ja lämpöominaisuuksia merkittävästi. Lisäksi se hajoaa vaurioituessaan pieniksi kappaleiksi, mikä laskee onnettomuusriskiä.

Sekä sektiot että lisävarusteet on suunniteltu erityisesti tätä järjestelmää varten. Tämä tarjoaa kestävyyttä ja laatua sekä tekee järjestelmästä helppokäyttöisen.

TAITTO-OVISOVELLUKSET

AIRCLOS- liukuvaa lasiseinäjärjestelmää voidaan käyttää haluttaessa laajentaa ulkotilojen käyttöä, sulkea avoimia tiloja tai jakaa sisätiloja heikentämättä hotellin tai ravintolan aulan visuaalista tilaa. Niillä voidaan myös erottaa myynti- ja toimistotilat autojen esittelytiloista, erottaa julkisissa tiloissa paikkoja tupakoitsijoille jne.

Sliding Glass Walls for Porches & Gardens

Kuistit ja puutarhat

Sliding Glass Walls for Balconies & Penthouse

Parvekkeet ja kattohuoneistot

Sliding Glass Walls for Swimingpools & Solariums

Uima-altaat ja solariumit

Sliding Glass Walls for Remodeling

Saneeraus

Sliding Glass Walls for local bussines

Paikalliset yritykset

Sliding Glass Walls for large enclosures

Suuret aidatut alueet

LUKITUSJÄRJESTELMÄ

Liukuvan lasiseinän lukitusjärjestelmä on hyvin huomaamaton ja lähes näkymätön ulkopuolelta. Litteän kädensijan ansiosta ovilehdet voidaan taittaa ja kasata täydellisesti. Kahvaa on mukava käyttää sen ergonomisen muotoilun ansiosta.

Z

Erikoiskäsittely

Järjestelmä on saatavana lakkauspintakäsittelyllä (210 värisävyä RAL Classic -värikartassa), anodisoituna sekä puujäljitelmällä. Kiinnikkeille on lisäksi suoritettu korroosionestokäsittely, mikä lisää niiden käyttöikää.

a

LASITUS

Liukuvat lasilehdet valmistetaan käyttämällä 6, 8 tai 10 mm paksua karkaistua lasia, jonka kaikki reunat on hiottu. Tämä tekee niiden käytöstä turvallista ja helppoa.

24 TUNNIN TARJOUSPYYNNÖT profiilijärjestelmille

Tee tarjouspyyntö niin saat tarjouksemme nopeasti. Vain metallirakentajat.

VIIMEAIKAISIA PROJEKTEJA (englanninkielinen versio)