Pintu Lipat

Mengubah dinding tetap anda kepada bukaan fleksibel dengan Sistem Pintu Lipat kami.

 

Pintu Lipat

Sistem aluminium ultra-nipis memberikan anda fleksibiliti dan pilihan penuh, sama ada anda menggantikan pintu laman dalam lama, membentuk semula bilik, atau meluaskan harta anda, kami mempunyai penyelesaian Pintu Lipat untuk anda.

Pintu Lipat untuk laman dalam memberikan kebebasan penuh dalam bilangan panel dan juga dalam kombinasi bukaan, di mana panel boleh disusun ke kanan, ke kiri, separuh jalan, ke setiap sisi atau panel terapung.

Pintu Lipat untuk laman dalam kami juga membolehkan anda mencipta ruang di mana panel akan dilipat ke dalam atau ke arah luar mengikut keperluan anda.

SIRI Pintu Lipat

Airclos mengeluarkan sejumlah 11 siri Pintu Lipat aluminium yang boleh digunakan untuk menutupkan ruang terbuka atau membahagikan ruang tertutup. Mereka boleh dipasang dalam garisan lurus atau melengkung, dan menawarkan pilihan tanpa had sistem pembukaan dan gabungan panel yang memastikan anda mendapat ruang kosong maksimum.

Semua siri Pintu Lipat kami mempunyai dua pilihan untuk trek bahagian bawah, dinaikkan atau tersembunyi, dengan sistem roller bawah atau, contohnya, keluli tahan karat memerah bingkai rendah bagi tempat-tempat transit tinggi.

Bi folding Doors Smooth Line

Garisan Licin

SIRI S35: Nipis, sendal gasket selanjar ganda dua, banyak serba boleh, menerima manik kaca lurus, Louvre tetap atau berputar, tirai dalaman, dwikaca atau kaca tunggal. Sesuai untuk kawasan tertutup dan keadaan cuaca sederhana.

Bi folding Doors Special Highly Reinforced

Bertetulang Khas

Siri Bertetulang, sendal gasket selanjar ganda tiga, dengan manik kaca lurus, kaca tunggal atau dwikaca. Sesuai untuk kawasan tertutup atau di luar, disyorkan untuk kawasan yang mempunyai angin kencang. Jenang antara yang menguatkuasakan untuk mencapai ketinggian 3,200 mm boleh ditambahkan.

Bi folding Doors with Thermal Break Profiles

Profil Sawar Terma

Siri bertetulang dengan aluminium tertebat. Sesuai untuk aktiviti luar dalam keadaan cuaca yang teruk, suhu rendah atau tinggi, dan angin kencang. Penghantaran Terma Rendah (Uw). Jenang antara membolehkan anda mendapat panel yang lebih luas dan sistem dengan ketinggian 3,500 mm boleh ditambah.

Bi folding Doors Louver Shutters

Bidai Louvre

Tetap atau berputar, semua daun Bidai Louvre kami boleh dibuka ke dalam atau ke luar, dan juga boleh digabungkan dengan satu atau lebih jenang antara.

APLIKASI Pintu Lipat

Sesuai untuk menutupkan kawasan lapang atau membahagikan ruang dalaman, dan juga mebinakan garisan lurus atau melengkung dengan asas polygonal; dengan kombinasi bukaan dan daun yang tidak terhad, ia boleh menberikan ruang kosong maksimum. Apabila dilipat, mereka menduduki ruang minimum. Ia menawarkan sifat serba boleh, campuran kombinasi yang boleh menyesuaikan diri dengan semua jenis hiasan, dan juga adalah 100% kedap udara.

Bi folding Doors Porches & Gardens

Serambi & Taman

Bi folding Doors Balconies & Penthouse

Balkoni & Penthouse

Bi folding Doors Swimingpools & Solariums

Kolam Renang & Solarium

Bi folding Doors Remodeling

Membentuk Semula

Bi folding doors Local bussines

Perniagaan Tempatan

Bi folding doors Large enclosures

Lampiran Besar

PENEBATAN HABA

Siri Thermal kami, dengan pekali pemindahan haba Uw = 1.5 W / m2K, mebolehi kami melulusi piawaian penebatan haba yang paling ketat.

KESELAMATAN

Siri kami boleh digabungkan dengan sistem profil dalaman, di mana kami boleh meletakkan 6 jalur sambungan antara gasket menegak untuk menjadi suatu sistem keselamatan berkunci.

Z

RAWATAN KHAS

Profil berlakuer menyokong semua warna dalam carta RAL. Pra-rawatan tersadur dilakukan pada profil berlakuer untuk memanjangkan hayatnya terhadap keadaan cuaca teruk dan kakisan filiform.

a

KACA

Anda boleh memilih pelbagai kemasan atau sifat-sifat khas seperti: kemasan pusam, penebat akustik, perlindungan solar, dan lain-lain … 8, 10 dan 12 mm kaca keselamatan bajaan tunggal.

SEBUT HARGA 24 JAM untuk sistem profil.

Mintai sebut harga anda dan anda akan menerima tawaran yang terbaik. Hanya untuk pertukangan kayu logam.

PROJEK TERKINI (versi Bahasa Inggeris)