Järjestelmät omaa valmistusta varten

Airclos luo profiilijärjestelmiä, joita käyttämällä sinä voit valmistaa tuotteesi itse. Toimitamme profiilit, lisävarusteet ja tarvittavat tiivisteet valitsemaasi järjestelmää varten.
Saatavana olevat järjestelmät ovat: taitto-ovet, avattavat lasikatot ja lasiseinät.
Tarjoamme ostamillesi komponenteille myös erilaisia pintakäsittelyitä, mikä helpottaa meidän järjestelmiemme integroimista teidän tuotevalikoimiinne.
Voimme tarjota maantieteellisen yksinoikeuden, mikä antaa mahdollisuuden merkittävään markkina-asemaan ja tarjoaa kasvumahdollisuuksia.

l

ONLINE-HINTATARJOUKSET

Olemme myös kehittäneen verkkohinnoitteluohjelman, joka antaa taitto-oville tarkan hinnan nopeasti ja helposti. Hinta lasketaan sellaisten järjestelmän tietojen kuten mittojen, profiilin viimeistelyn ja/tai valitun sarjan perusteella.

Tuotekehitys

Erittäin pätevä tekninen osastomme, joka on vastuussa tuotteidemme laadukkuuden ja innovaatioiden ylläpitämisestä, on täysin käytettävissäsi. Järjestelmiemme jatkuva parantaminen hyödyttää meitä ja olemme halukkaita kuulemaan kaikki parannusehdotuksesi, jotka saattaisivat kasvattaa markkinaosuuttamme.

Työskentelytavat ja erikoisratkaisut

Olemme määrittäneet kattavan valmistusprosessin eri sarjoja varten. Tarjoamme myös mukautettuja valmistusratkaisuja, niin että voimme valmistaa erityisiä taitto-ovia haastaviin sovelluksiin.

Toisaalta tarjoamme työskentelytavat myös kompleksisille tuotteille kuten kaareville taitto-oville, joiden kehityksestä ja valmistuksesta tulee asiantuntijoiden avustuksella helppoja tehtäviä.

Sistemas de aluminio fabricados
Sistemas de aluminio fabricados
Sistemas de aluminio fabricados
Z

OHJELMISTOT

Tarjoamme kehittämäämme valmistusohjelmistoa, joka laskee nopeasti ja helposti tuotannossa tarvittavan materiaalin määrän. Tämä käsittää sekä profiilit että lisävarusteet. Ohjelmisto valitsee lisävarusteet ja niiden lukumäärän taitto-oven oviaukon, sarjan ja mittojen perustella. Profiilien tapauksessa se myös valmistaa listan, jossa esitetään montako palkkia kutakin profiilia tarvitaan, näytetään leikkausten lukumäärä sekä annettavat alennukset. Ohjelma laskee nämä siten, että leikkauksia tulee mahdollisimman vähän.

Älä koskaan unohda miten paljon etua saat valmiin tietokannan kanssa työskentelemisestä.

Z

OPAS TUOTANTOA VARTEN

Kattava opas tuotantoa varten. Siinä esitetään ohjeet kaikkiin leikkaus- ja koneistusprosesseihin samoin kuin prosessien, lasipaneelien jne. asennuksin.

  • Se miten jokainen järjestelmän profiili on leikattava ja ohjeet niiden leikkaukseen, koneistukseen ja leikkaukseen sarjasta, ovilehtien lukumäärästä ja käytettävän lasin tyypistä riippuen.
  • Kaikki lukittavien komponenttien asennukseen ja niiden työstöprofiileihin liittyvät seikat.
  • Kiinnikkeiden ja nivelten sijainnit.
Z

KONEISTUS & TYÖKALUT

Toimitamme sinulle työkalut, jyrsimet ja erilaisten järjestelmien tuotantoon kehitetyt koneet.

Z

KOULUTUS

Olemme kanssasi ja neuvomme sinua läpi koko prosessin niin että voit oppia tuotteista kaiken. Aluksi koulutustilaisuudet järjestetään meidän tiloissamme. Näissä käsitellään kaupallisia ja teknisiä asioita. Tämä koulutuskurssi keskittyy käytännön mittauksiin sekä valitun järjestelmän tuotantoon ja asennukseen. Opit lisäksi työskentelytapamme alusta lähtien. Keskustelemme siitä, mitkä ovat parhaat työskentelytavat myynnissä, hallinnossa ja tuotantolinjalla.
Ohjaamme sinut prosessin läpi. Tästä syystä kannustamme sinua asentamaan tuotantoprosessit omiin tiloihisi ja tarkkailijamme tukee sinua ensimmäisten yksikköjesi valmistuksessa.
Pyydä lisätietoja.

Kaupalliset, tekniset ja tietoluettelot

Tarjoamme kaiken tarvittavan teknisen materiaalin, niin että asiakkaat ymmärtävät järjestelmän. Meillä on erityinen luettelo jokaiselle järjestelmälle: tuote, tekniset tiedot, asennusohjeet jne.
Saat runsaasti myynninedistysmateriaaleja, esitteitä, näyttöjä, valokuvia ja mainosluetteloita, joissa käytetään loppuasiakkaasta riippuen erilaisia iskulauseita ja lähestymistapoja. Näiden graafinen ulkoasu ja erityinen esitystapa on tarkoitettu näiden tuotteiden myynninedistämiseen. Voit tällä tavoin säästää aikaa mainonnassa ja voit lähettää materiaalit suoraan tulostettaviksi. Tämä tuo suunnittelupalveluissa huomattavia säästöjä.
Voit aloittaa markkinointikampanjan niin, että käytössäsi on kaikki kaupalliset ohjeet ja tarvittava tuki tämän uuden järjestelmän tuomiseksi markkinoille. Tämä tarjoaa parhaan tavan edistää myyntiä asiakkaillesi ja auttaa asiakkaita näkemään tämän tuotteen tarjoamat edut.