Bumbung Boleh Sentut

Menikmati cahaya matahari sepanjang tahun dan menjemput alam bebas ke rumah anda.

Bumbung Boleh Sentut

Airclos mempunyai sistem jendela langit dengang bumbung boleh sentut untuk setiap keperluan. Bergantung kepada aplikasi yang diperlukan, ia datang dengan reka bentuk yang tetap atau reka bentuk boleh alih. Sistem ini tereka bentuk tinggi dan boleh dimotorkan sepenuhnya untuk kemudahan atau dikendalikan secara manual.

Jendela langit dengan Bumbung Boleh Sentut Aluminium adalah kedap air penuh dan kedap udara. Selain itu, ia memberikan satu penebat iklim bertahap tinggi untuk memastikan penggunaan tenaga yang optimum. Oleh kerana reka bentuk berkualiti tinggi profil yang membentuk sistem ini, bumbung ini sangat ringan.

SIRI Bumbung Boleh Sentut

Airclos memasarkan sejumlah 6 siri jendela langit dengan Bumbung Boleh Sentut yang boleh digunakan untuk menutup kawasan lapang. Terdapat pelbagai panel berbeza untuk dipilihkan: polikarbonat selular, panel sandwic atau kaca dwickaca, yang masing-masingnya menawarkan sifat-sifat teknikal dan estetika yang berbeza.
Bergantung kepada bilangan daun, ia akan memberikan 66%, 75% atau 80% pembukaan ruang kosong.

Tectos Fixos

Bumbung Tetap

Modular bumbung tetap ringan yang berklip bersama-sama untuk pemasangan mudah. Ia mudah digabungkan dengan sebarang bumbung lain.

Tectos Retráteis

Bumbung Berlipat

Bumbung boleh sentut dikendalikan secara manual. Terdiri daripada tiga dinding kaca dan bukaan berlipat.

Tectos com Motor

Bumbung Bermotor

SIRI T5000: Dikendalikan oleh tekan butang atau dengan satu kawalan jauh. Bergantung kepada saiz dan bahan panel, ia boleh ditubuhkan dengan 3, 4 atau 5 daun.

APLIKASI Bumbung Boleh sentut

Retractable Roof Skylight

Serambi & Taman

Retractable Roof Skylight Penthause

Balkoni & Penthouse

Kolam Renang & Solarium

Retractable Roof Skylight Large enclosures

Membentuk Semula

0

SAIZ MAKSIMUM

Bumbung bermotor T5000 kami boleh mencapai setinggi 7000 m keluar tanpa memerlukan struktur sokongan.
Modul kami boleh mencapai kelebaran 2300 mm dengan polikarbonat selular atau panel sandwic, dan selebar 2200 mm dengan kaca bertebat.

LAMPU

Kami telah menyesuaikan lampu LED untuk profil bumbung boleh sentut lut sinar yang diletakkan dalam tiang pusat, untuk memberi rasa keanggunan sambil memberikan pencahayaan terang.

Z

RAWATAN KHAS

Sistem bumbung kami boleh dibekalkan dengan struktur aluminium biasa atau dengan dalaman yang diperkukuhkan dengan tiub keluli tergalvani.
Reka bentuk profil kami membolehkan siling kami dilampirkan ke mana-mana struktur keluli, dan kombinasi saluran pengumpulan air berbeza boleh dipilihkan.

a

KACA

Bumbung bermotor T5000 kami terdapat dalam 4+4 mm kaca berlapis atau 3+3/15/4 kaca keselamatan standard bajaan. Anda boleh memilih dan menambah berbeza kemasan dan sifat-sifat khas kepadanya.

SEBUT HARGA 24 JAM untuk sistem profil.

Mintai sebut harga anda dan anda akan menerima tawaran yang terbaik. Hanya untuk pertukangan kayu logam.

PROJEK TERKINI (versi Bahasa Inggeris)