AVATTAVAT LASIKATOT AIRCLOS
Markkinoiden suurimmat mitat tarjoavat poikkeuksellisen luonnollisen valaistuksen.
previous arrow
next arrow
Slider

T6000

T6000 on tuotevalikoimamme vakiokatto ja sen ominaisuudet on kehitetty erityisesti suurien tilojen kattamiseen erinomaisilla tiivistys- ja eristystuloksilla.

T6000V

Il T6000V è l’opzione che offre maggiore visuale nella nostra gamma di controsoffitti, essendo la scelta ideale quando si cerca un risultato di massima trasparenza.

T8000

T6000V on kattovalikoimamme visuaalisin vaihtoehto ja se on ideaalinen valinta kun halutaan mahdollisimman läpinäkyvä lopputulos.

Markkinoiden suurimmat mitat tarjoavat poikkeuksellisen luonnollisen valaistuksen.

Avattavat AIRCLOS-katot  tarjoavat markkinoiden parhaat vaihtoehdot terassien ja muiden tilojen kattamiseen. Ominaisuuksissa, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia tuotteita, nousevat esille seuraavat ominaisuudet:

  • Erikoisteknikoiden kehittävät erinomaiset turvallisuusominaisuudet.
  • Se, että järjestelmä ja sen komponentit on valmistettu itse, takaa lyömättömät myynnin jälkeiset palvelut koko tuotteen eliniän ajan.
  • Rakenne on kehitetty erityisesti takaamaan hermeettiset ominaisuudet ja vesitiiviys ja se tarjoaa erinomaisen eristyksen ilmakehän tekijöitä vastaan sekä takaa energiankulutuksen korkean optimoinnin.
  • Muokkaamme jokaista yksityiskohtaa voidaksemme tarjota optimiratkaisun jokaiseen projektiin. Materiaali ja paneelien läpinäkyvyys, rakenteen tyyppi, lisäosat, viimeistely jne.

Läpäisemättömyys ja eristys

Profiili- ja tiivistejärjestelmät, jotka on erityisesti suunniteltu takaamaan ilmatiiviys sadetta ja tuulta vastaan.

Mukavuus ja energiatehokkuus

Kattomme voivat parantaa huomattavasti lämpömukavuutta ja energiatehokkuutta passiivirakennuksia tehtäessä.

Turvallisuus

Turvallisuustekijät, joko vakiona tai asiakkaan valinnan mukaisesti, takaavat täydellisen toiminnan.

Viimeisin teknologia

Katoissa käytetään Somfyn moottoreita ja monikanavaohjausta. Mahdollisuus yhdistää kodinautomaatiojärjestelmä sekä muita mielenkiintoisia laitteita.

Tehokkaat paneelit

Kattomme ovat saatavana seuraavista materiaaleista: lasi-, polykarbonaatti- ja alumiinipaneelit. Materiaalien koostumusta ja viimeistelyä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti.

.

Helppo ylläpitää

Laitteistojärjestelmät ja lisävarusteet valmistetaan käyttäen parhaita menetelmiä ja laadukkaimpia korroosionkestäviä materiaaleja, eivätkä ne juuri tarvitse ylläpitoa.

VIIMEAIKAISIA PROJEKTEJA (englanninkielinen versio)