Vouwdeuren

Transformeer vaste wanden in flexibele openingen met onze vouwdeursystemen.

Vouwdeuren

De ultra-dunne aluminium systemen zorgen voor volledige flexibiliteit en keuzemogelijkheden, of u nu een oude schuifpui vervangt, een ruimte opnieuw wilt inrichten of misschien wel een nieuw deel van uw woning wilt gaan benutten. Wij lossen dit voor u op met vouwdeuren.

Bij vouwbare tuindeuren is het aantal panelen en de combinatie van openingen helemaal vrij wat betekent dat de panelen naar rechts kunnen worden geschoven, naar links, naar het midden, naar twee kanten en zelfs zwevend kunnen zijn.

Met onze vouwbare tuindeuren kunt u ook een ruimte creëren waarbij de panelen naar binnen of naar buiten worden gevouwen, afhankelijk van uw wensen.

SERIE vouwdeuren

Airclos produceert in totaal 11 series aluminium vouwdeuren die kunnen worden gebruikt om een open ruimte af te sluiten of binnenruimtes op te delen. Ze kunnen in recht of rond worden geïnstalleerd, bieden een eindeloze variëteit aan openingssystemen en combinaties van panelen en zorgen tegelijkertijd voor zo veel mogelijk vrije ruimte.
Bij al onze series vouwdeuren zijn er twee opties mogelijk voor de rail aan de onderkant: verhoogd of verzonken en met een rollersysteem aan de onderkant of bijvoorbeeld een roestvrijstalen frame bij veelgebruikte situaties.

Bi folding Doors Smooth Line

Zachte lijn

SERIE S35: Smalle voeg, dubbele doorlopende afdichting, zeer flexibel, rechte lijsten mogelijk, vaste of beweegbare roosters, jaloezieën binnen, enkel of dubbel glas. Ideaal voor binnen of in geval van gematigde klimatologische omstandigheden.

Bi folding Doors Special Highly Reinforced

Speciaal versterkt

Versterkte serie, driedubbele doorlopende verzegeling, met rechte lijsten, enkel of dubbel glas. Ideaal voor gebruik binnen en buiten, aanbevolen voor gebieden waar het veel waait. Mogelijkheid om een versterkte stijl toe te voegen voor 3200 mm hoogte.

Bi folding Doors with Thermal Break Profiles

Profiel met thermische onderbreking

Versterkte serie van thermisch geïsoleerd aluminium. Ideaal voor gebruik buitenshuis met strenge weersomstandigheden, lage of hoge temperaturen en harde wind. Lage thermische transmissie (u-waarde). Mogelijkheid om een versterkte stijl toe te voegen voor bredere panelen en systemen van 3500 mm hoog.

Bi folding Doors Louver Shutters

Jaloezieën

Vast of draaibaar, alle lamellen van onze jaloezieën kunnen van binnen of van buitenaf worden bediend en kunnen worden aangebracht in een of twee raamstijlen.

Toepassingen van vouwdeuren

Ideaal om open ruimtes af te sluiten of binnenruimtes op te delen, maar ook om rechte of ronde ruimtes te creëren met een veelhoekige basis. Een eindeloos aantal combinaties van openingen en panelen is mogelijk waardoor de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Eenmaal gevouwen nemen ze zeer weinig ruimte in. Veelzijdig, in allerlei combinatiemogelijkheden, aan te passen aan alle mogelijke soorten inrichting en 100% waterdicht.

Bi folding Doors Porches & Gardens

Terrassen en tuinen

Bi folding Doors Balconies & Penthouse

Balkons en penthouses

Bi folding Doors Swimingpools & Solariums

Zwembaden en serres

Bi folding Doors Remodeling

Herinrichting

Bi folding doors Local bussines

Negócio Local

Bi folding doors Large enclosures

Grandes Recintos

WARMTE-ISOLATIE

Onze thermische serie met een warmtegeleidingscoëfficiënt van Uw = 1,5 W/m2K geeft een uitstekende warmte-isolatie.

VEILIGHEID

Bij onze series kan een intern profielsysteem worden aangebracht met 6 contactstrips tussen de verticale verbindingen waardoor het systeem veilig kan worden afgesloten.

Z

SPECIALE BEHANDELING

De gelakte profielen zijn er in alle RAL-kleuren. Vóór het lakken vindt anodische voorbehandeling plaats waardoor de bestendigheid tegen ongunstige weersomstandigheden en filiforme corrosie wordt verbeterd.

a

GLASWERK

U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen en speciale eigenschappen, bijvoorbeeld matglas, geluidsisolatie, zonnewering, etc., en 8, 10 of 12 mm dikke panelen van getemperd veiligheidsglas.

24 UUR PER DAG OFFERTES voor profielsystemen

Vraag een offerte aan en ontvang meteen ons beste aanbod. Alleen voor metalen schrijnwerk.

RECENTE PROJECTEN (Engels)