Voorgefabriceerde systemen

Wij produceren maatwerk aluminium profielsystemen en leveren deze volledig afgewerkt en klaar voor assemblage af. Indien gewenst, kunnen we het profielsysteem inclusief glas leveren met het type glaspaneel van uw keuze.

VERPAKKING EN VERVOER

Zeer snelle levertijden. Onze producten worden vervoerd in speciaal geprepareerde pakketten om zeker te zijn van perfecte aflevering van het bestelde materiaal. Ze zijn naar behoren gelabeld en afgetekend.
Onze producten hebben een duidelijk nummering zodat het geheel eenvoudig ter plaatse kan worden gemonteerd.

PLAATSING

Tekeningen en instructies voor montage van de verschillende onderdelen zijn bijgevoegd.

U kunt informeren naar de kosten van begeleiding bij de montage om ter plekke advies te krijgen over de plaatsing en eventuele problemen daarbij ter plekke op te lossen.

l

OFFERTE

We hebben een online programma ontwikkeld waarmee u snel en gemakkelijk de exacte prijs kunt berekenen. De prijs wordt berekend op basis van de specificaties van het door u gewenste systeem zoals afmetingen, afwerking van de profielen en/of de geselecteerde serie.

Commerciële, technische en informatiefolders.

Z

Alle documentatie

Wij voorzien u van alle benodigde informatie en advies, van maten opnemen en montage tot de perfecte assemblage van onze systemen. Vraag montage-instructies aan, technische gegevens, folders over onze producten, et cetera, zodat wij u tijdens de installatie kunnen begeleiden.

Z

PROMOTIEMATERIAAL

Verder hebben we catalogi, folders en handig technisch informatiemateriaal voor de promotie en verkoop van onze producten.

Z

Vragen

Onze technische afdeling heeft zeer veel ervaring in de productie van aluminium vouw- en schuifdeuren. Zij geven u graag advies, helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen over de beste oplossing, hoe een bepaalde serie en afmetingen kunnen worden aangepast aan uw wensen, et cetera.

We geven u persoonlijk advies, vakkundig en snel.

Gegarandeerde kwaliteit

Omdat we alles zelf verzorgen, van ontwerp tot fabricage en transport, hebben we een zeer grote productkennis. Tijdens het productieproces onderwerpen we onze producten aan een aantal kwaliteitscontroles. Voorafgaand aan verzending checken we op eventuele gebreken in de afwerking en het sluitwerk en controleren we de afmetingen.
De geanodiseerde profielen zijn gecertificeerd met het EURAS/EWAA- kwaliteitslabel.
Gelakte profielen hebben het Qualicoat-certificaat en voldoen aan de standaard voor gelakte producten.
Onze systemen, accessoires en onderdelen zijn vervaardigd met materialen en volgens procedures van de hoogste kwaliteit. Wij garanderen de kwaliteit van de buitenste schil, vanaf de fabricage tot en met de verborgen accessoires die we voorzien van poedercoating.

Perfiles de aluminio fabricados - Calidad garantizada
Perfiles de aluminio fabricados - Calidad garantizada