Valmiit järjestelmät

Valmistamme alumiiniprofiilijärjestelmiä, jotka muokataan ja räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan, ja jotka toimitetaan täysin valmiina. Asennusvalmis. Voimme halutessasi toimittaa alumiiniprofiilijärjestelmän valmiiksi lasitettuna ja haluamallasi lasipaneelilla.

PAKKAUS & KULJETUS

Erinomaiset toimitusajat. Tuotteemme kuljetetaan erityisissä pakkauksissa, jotka takaavat, että halutut materiaalit ovat vastaanotettaessa täysin ehjiä. Käytämme myös asianmukaisia merkintöjä ja hyväksyntöjä.
Tuotteemme on numeroitu ja kirjattu asianmukaisesti, niin että ne voidaan työmaalla koota helposti.

ASENNUS

Toimitamme kaikille yksikköön kuuluville elementeille piirustukset ja asennusohjeet.
Voit halutessasi tehdä tarjouspyynnön kutsua tarkkailija, joka seuraa asennusta ja neuvoo sinua paikanpäällä kaikissa asennusprosessiin liittyvissä kysymyksissä ja ratkaisee kaikki asennuksessa mahdollisesti syntyvät ongelmat.

l

TARJOUSPYYNNÖT

Olemme myös kehittäneen verkkohinnoitteluohjelman, joka antaa tarkan hinnan nopeasti ja helposti. Hinta lasketaan sellaisten järjestelmän tietojen kuten mittojen, profiilin viimeistelyn ja/tai valitun sarjan perusteella.

Kaupalliset, tekniset ja tietoluettelot.

Z

Kaikki dokumentaatio

Toimitamme sinulle kaikki dokumentit ja neuvot joita saatat tarvita: mittojen ottamisesta ja kokoonpanosta järjestelmiemme täydelliseen asennukseen. Pyydä asennusohjeita niin että voimme ohjata sinut läpi asennusprosessin, tekniset tietolomakkeet, eri tuotteitamme käsittelevät luettelot jne.

Z

Mainosmateriaalit

Tarjoamme myös luetteloita, esitteitä samoin kuin erittäin hyödyllisiä teknisiä tietoja sisältävää aineistoa tuotteidemme mainostamista ja niiden myynninedistämistä varten.

Z

Kysymykset

Teknisellä osastollamme on runsaasti kokemusta alumiinisten taitto-ovien valmistamisesta. He haluavat auttaa ja neuvoa sinua sekä selvittää kaikki kysymykset siitä mikä on paras ratkaisu, miten tietyn sarjan mitat sopivat sinun tarpeisiisi jne.
Me neuvomme sinua tavalla, joka on henkilökohtainen, nopea ja pätevä.

Laatutakuu

Tunnemme tuotteen hyvin, koska hallitsemme koko prosessin alkaen suunnittelusta valmistukseen ja kuljetukseen. Tuotteemme käyvät tuotantoprosessin aikana läpi lukuisia laatutarkistuksia. Tarkistamme viimeistelyssä ja oviaukoissa mahdollisesti esiintyvät epätasaisuudet sekä tarkistamme tuotteiden mitat ennen niiden lähetystä.
Anodisoiduille profiileille on myönnetty EURAS/EWAA-laatumerkintä.
Lakatuilla profiileilla on Qualicoat-takuusinetti, joka takaa, että ne täyttävät lakkausstandardien vaatimat parametrit.
Asennusjärjestelmämme, lisävarusteemme ja komponenttimme on kaikki valmistettu käyttäen korkealaatuisia materiaaleja ja prosesseja. Sekä ulkopinnoitteella että valmistusominaisuuksilla on takuu, niin että jopa näkymättömiin jääville kiinnikkeille suoritetaan ulkopinnoitus kataforeettisella kylvyllä.

Perfiles de aluminio fabricados - Calidad garantizada
Perfiles de aluminio fabricados - Calidad garantizada