Skjutbara glastak

Njut av solljus hela året och bjud in utsidan hemma.

Skjutbara glastak

Airclos har det rätta hopfällbara takfönstersystemet för alla behov, som antingen kan ha en fast eller rörlig design beroende på tillämpning. Systemet är högteknologiskt och kan vara helt motoriserat för full bekvämlighet eller manuellt manövrerad.

Hopfällbart aluminium takfönster är helt vatten- och lufttäta, och erbjuder en hög grad av isolering mot elementen, vilket garanterar en optimal energianvändning. Den högkvalitativa designen av de profiler som utgör systemet säkerställer att de också är lätta.

Skjutbara glastakserier

Airclos marknadsför totalt 6 serier av skjutbara glastakfönster som kan användas för att stänga öppna utrymmen. Det finns också olika paneltyper att välja mellan: cellulär polykarbonat, sandwichpanel eller dubbel pläterat glas, med var och en av dessa erbjuder olika tekniska och estetiska egenskaper.
Beroende på antalet skivor blir resultatet 66%, 75% eller 80% ledigt öppningsutrymme.

Tectos Fixos

Fasta Tak

Lättviktsmodulärt fasta och lätta tak som kläms samman för enkel montering. De kan lätt kombineras med något av de andra taken.

Tetos Retráteis

Fällbara Tak

Infällbart tak som är manuellt manövrerat Består av tre glasväggar och hopfällbara öppningar.

Tetos com Motor

Motoriserade Tak

T5000 SERIER: Styrs med hjälp av en tryckknapp eller fjärrkontroll Beroende på panelernas storlek och material kan det monteras med 3, 4 eller 5 skivor.

Tillämpning av skjutbara glastak

Retractable Roof Skylight

Verandor & Trädgårdar

Retractable Roof Skylight Penthause

Balkonger & Takvåningar

Simbassänger & Solarium

Retractable Roof Skylight Large enclosures

Stora omslutningar

0

STÖRSTA MÖJLIGA STORLEK

Vårt T5000 motoriserade tak kan nå upp till 7000 mm utgång utan behov av mellanliggande konstruktion. Med modulens bredd kan vi nå upp till 2300 mm med cellulär polykarbonat eller sandwichpanel, samt 2200 mm med isolerat glas.

BELYSNING

Vi har anpassat LED-belysningen till våra genomskinliga skjutbara glastakprofiler, som placeras i centrala balkar och ger en känsla av elegans och samtidigt ger en utmärkt belysning.

Z

SPECIAL BEHANDLING

Vårt taksystem kan levereras antingen med normal aluminiumstruktur eller internt förstärkt med galvaniserade stålrör. Utformningen av våra profiler gör det möjligt att fästa våra tak på alla stålkonstruktioner vilket gör att man kan välja mellan olika kombinationer av vattenuppsamlingskanaler.

a

INGLASNING

Vårt T5000 motoriserade tak finns med 4+4 mm laminerat glas eller 3+3/15/4 tempererat standard säkerhetsglas. Olika ytbehandlingar och speciella egenskaper kan väljas och läggas till.

24 TIMMARS KOSTNADSFÖRSLAG för profilsystem

Fråga efter ert kostnadsförslag och snart kommer ni att få vårt bästa erbjudande. Endast för metalliska snickeri.

SENASTE PROJEKTEN (Engelsk version)