Sistem yang dikeluarkan

Kami menghasilkan sistem profil aluminium khas dan disesuaikan dengan keperluan anda, dan kami menghantarkan anda produk yang selesai. Sedia untuk dipasang. Apabila anda minta, kami boleh membekalkan sistem profil aluminium yang sudah berlapis dengan panel kaca pilihan anda.

PEMBUNGKUSAN & PENGANGKUTAN

Masa penghantaran yang cepat. Produk kami diangkut dalam pakej khas untuk memastikan anda menerima bahan yang diminta dalam keadaan sempurna. Selain itu, mereka akan dilabelkan dan diiktirafkan dengan betul.
Produk kami bernombor dan ditandatangani supaya mereka mudah dipasangkan di tempat terpilih.

PEMASANGAN

Kami melampirkan lukisan dan arahan untuk penempatan unsur-unsur berbeza yang membentuk unit.
Anda boleh meminta sebut harga untuk monitor pemasangan yang akan menasihati anda di tempat terpilih mengenai seluruh proses pemasangan, dan menyelesaikan sebarang masalah yang mungkin timbul.

l

SEBUT HARGA

Begitu juga, kami telah membina program harga dalam talian; yang membolehkan anda mendapatkan harga yang tepat, dengan cara yang cepat dan mudah. Harga akan dikira mengikut spesifikasi sistem anda, seperti ukuran, kemasan profil dan/atau siri dipilih.

Katalog komersial, teknikal dan maklumat

Z

Semua dokumentasi

Kami akan meberikan anda semua dokumentasi dan naishat yang anda perlu: Daripada mengambil ukuran dan pemasangan kepada pemasangan sempurna sistem kami. Mintai arahan pemasangan supaya kami boleh membimbing anda sepanjang proses pemasangan, dan membekalkan anda data teknikal, katalog pelbagai produk kami, dan lain-lain.

Z

Bahan promosi

Kami juga ada katalog, risalah, dan maklumat teknikal yang berguna dengan promosi dan penjualan produk-produk kami.

Z

Soalan

Jabatan Teknikal kami sangat berpengalaman dalam pengeluaran aluminium pintu lipat gelongsor. Mereka sedia untuk membantu, menasihat, dan menjelaskan apa-apa soalan mengenai penyelesaian terbaik dan mana satu siri atau dimensi tertentu yang boleh memenuhi keperluan anda, dan lain-lain.

Kami akan memberi nasihat dengan cara yang peribadi, cepat dan berkelayakan.

Kualiti dijamin

Kami mempunyai pengetahuan dalam tentang produk kami, oleh kerana kita mengawal semua proses, bermula dari reka bentuk untuk pengeluaran dan pengangkutan. Produk kami melalui satu siri kawalan kualiti semasa proses pengeluaran. Kami menyemak ketidaksempurnaan yang boleh jadi di kemasan dan di bukaan, dan kita semak ukuran sebelum penghantaran.
Profil tersadur ditampil dengan Tanda Kualiti EURAS/EWAA.
Profil berlakuer mempunyai meterai jaminan Qualicoat, dan memenuhi parameter yang diperlukan oleh piawaian melakuer.
Sistem pemasangan kami, aksesori dan komponen dibuat daripada bahan-bahan dan proses yang berkualiti tinggi. Kedua-dua bahagian lapisan luar dan kualiti pengeluaran adalah dijaminkan, tambahan pula kami akan memberi rawatan bahagian luar dengan mandi cat kataforesis untuk menjaga lampiran tersembunyi.

Sistem yang dikeluarkan - Kualiti dijamin
Sistem yang dikeluarkan - Kualiti dijamin