Pagar kaca

Melindungi balkoni dan tangga tanpa menghadkan pandangan kaki langit.

Pagar kaca

Sistem Pagar Kaca AIRCLOS baru adalah sistem langkan kaca yang unik oleh kerana fleksibilitinya (ia boleh dipasang di dinding dan di langkan) dan ciri-ciri kekukuhan kuatnya seperti saliran terbina dalamanya (sesuai untuk kegunaan dalaman dan kegunaan luar).

درابزين زجاجية

Atau meneroka maklumat lanjut

"

Estetika dan kemasan

Pagar kaca kami menonjol oleh kerana estetika minimalistiknya, terutamanya ketelusan sistemnya. Ia mempunyai profil kecil dan bergaya yang hampir tidak ketara, untuk mempamerkan kaca dan pandangan.
Sistem ini memang sesuai untuk keperluan semua jenis projek, dan anda juga boleh memilih saiz susur tangan.
Profil dibuat daripada aluminium berkualiti tinggi yang mempunyai tiga pilihan kemasan yang berbeza: hiasan, sampangan, penyaduran .

Mudah dan bebas penyelenggaraan

Ia adalah sistem yang kos efektif, cepat untuk dipasangkan dan bebas daripada penyelenggaraan. Pemasangan atau penggantian panel kaca adalah sangat mudah dan tidak memerlukan alat-alat.
Ia juga adalah penyelesaian yang sempurna untuk projek-projek rumit. Oleh kerana sistem pemasangan sisinya, ia boleh dipasang dari balkoni atau loteng tanpa keperluaan membayar kos perancah untuk mencapai hasil seni bina yang luar biasa.

Z

Fleksibiliti

Pagar kaca kami mempunyai empat sistem profil berbeza untuk memenuhi apa-apa keperluan tanpa menjejaskan julat pandangan: dua pelekap atas dan dua pelekap sisi.
Sistem kami boleh dipasangkan di atas semua permukaan dengan selesanya, seperti di pinggir konkrit balkoni, di mana mereka boleh dipasang tanpa kerja-kerja tambahan oleh kerana sudut bersepadunya.

APLIKASI Pagar kaca

ao ar livre - Parapeito de vidro
interior - Parapeito de vidro
janela - Parapeito de vidro

SEBUT HARGA 24 JAM untuk sistem profil.

Mintai sebut harga anda dan anda akan menerima tawaran yang terbaik. Hanya untuk pertukangan kayu logam.