Lasi Taitto-ovet

Muuta kiinteät seinät taitto-ovijärjestelmillämme joustaviksi oviaukoiksi.

 

Lasi Taitto-ovet

Äärimmäisen ohuet alumiinijärjestelmät antavat täyden joustavuuden ja valinnanvaran oletpa sitten uusimassa terassin vanhoja ovia tai uusimassa tilaa tai ehkä avaamassa rakennuksesi kulmaa. Meillä on sinulle taitto-oviratkaisu.

Terasseille tarkoitetuissa taitto-ovissa voidaan vapaasti valita paneelien lukumäärä samoin kuin niiden avauskombinaatiot: paneelit voidaan kerätä oikealle, vasemmalle, keskelle, kummallekin sivulle tai paneelit voivat jopa kellua.

Terasseille tarkoitetuilla taitto-ovilla voit luoda tilan, jossa paneelit taittuvat haluamallasi tavalla sisäänpäin tai ulospäin.

Taitto-ovisarjat

Airclos valmistaa yhteensä 11 alumiinista taitto-ovisarjaa, joilla voidaan sulkea avoimia tiloja sekä jakaa sisätiloja. Ne voidaan asentaa suoriin tai kaareviin linjoihin ja ne tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja avauskombinaatioiden ja paneeliyhdistelmien suhteen. Samalla ne takaavat, että sinulle jää mahdollisimman paljon vapaata tilaa.

Kaikissa taitto-ovisarjoissamme on kaksi alakiskovaihtoehtoa: nostettu ja upotettu. Ne voidaan varustaa alarullajärjestelmällä tai esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetulla upotetulla alakehyksellä. Tämä on tarkoitettu tiloihin, joissa on paljon liikennettä.

Bi folding Doors Smooth Line

Sulavalinjainen

S35-SARJA: Ohut, yhtenäinen kaksoistiiviste, hyvin monikäyttöinen, voidaan käyttää suorien lasituslistojen, kiinteiden tai siirrettävien kaihtimien tai sisäpuolella sijaitsevien kaihtimien kanssa, kaksinkertaisella tai yksinkertaisella lasilla. Ihanteellinen sisätiloihin ja helppoihin sääolosuhteisiin.

 

Bi folding Doors Special Highly Reinforced

Erityisvahvistettu

Vahvistettu sarja, yhtenäinen kolmoistiiviste, suorilla lasituslistoilla, kaksinkertaisella tai yksinkertaisella lasilla. Ihanteellinen sisätiloihin ja ulkotiloihin, suositellaan alueille, joissa tuulet saattavat olla voimakkaita. Korkeus voi olla jopa 3200 mm vahvikepalkkia käytettäessä.

Bi folding Doors with Thermal Break Profiles

Eristetyt profiilit

Vahvistetut sarjat, joissa käytetään eristettyä alumiinia. Ihanteelliset ulkokäyttöön vaativissa sääolosuhteissa, kylmiin tai kuumiin olosuhteisiin ja voimakkaisiin tuuliin. Alhainen lämmönsiirtoarvo (Uw). Vahvikepalkin lisäys mahdollistaa leveämmät paneelit ja jopa 3500 mm korkeat järjestelmät.

Bi folding Doors Louver Shutters

Kaihtimet

Kiinteät tai käännettävät, kaikki kaihdinlehtemme voidaan avata sisäänpäin tai ulospäin ja niissä voidaan käyttää myös yhtä tai useampaa tukea.

 

Taitto-ovisovellukset

Ihanteelliset avotilojen sulkemiseen ja sisätilojen jakamiseen sekä suorien tai kaarevien linjojen luomiseen monikulmaisella alustalla. Lukemattomasti oviaukkojen ja ovilehtien yhdistelmiä, maksimoi vapaan tilan. Taitettuina ne vievät mahdollisimman pienen tilan. Sovellukset ovat monikäyttöisiä, ne tarjoavat erilaisia yhdistelmiä ja sopivat kaiken tyyppisiin sisustuksiin. 100-prosenttisen ilmatiiviit.

Bi folding Doors Porches & Gardens

Kuistit ja puutarhat

Bi folding Doors Balconies & Penthouse

Parvekkeet ja kattohuoneistot

Bi folding Doors Swimingpools & Solariums

Uima-altaat ja solariumit

Bi folding Doors Remodeling

Saneeraus

Bi folding doors Local bussines

Paikalliset yritykset

Bi folding doors Large enclosures

Suuret aidatut alueet

LÄMPÖERISTYS

Lämpösarjamme lämmönläpäisevyyskerroin Uw on 1.5 W/m2K, mikä täyttää tiukimmatkin lämpöeristysvaatimukset.

TURVALLISUUS

Sarjoissamme voidaan käyttää sisäprofiilijärjestelmää, joka mahdollistaa pystysuorien tiivisteiden väliin 6 kosketuskohtaa, joissa järjestelmä käyttää turvalukitusta.

Z

ERIKOISKÄSITTELY

Lakatut profiilit tukevat kaikkia RAL-värikartan värejä. Lakatuille profiileille suoritetaan anodinen esikäsittely, joka pidentää niiden elinikää vaikeissa sääolosuhteissa ja vähentää rihmamaista korroosiota.

a

LASITUS

Valittavia pintakäsittelyitä ja mahdollisia erikoisominaisuuksia on lukuisia: matta pinta, äänieristys, suojaus auringonvalolta jne… 8, 10 ja 12 mm karkaistu turvalasi yksittäiseen lasipaneeliin.

24 TUNNIN TARJOUSPYYNNÖT profiilijärjestelmille

Tee tarjouspyyntö niin saat tarjouksemme nopeasti. Vain metallirakentajat.

VIIMEAIKAISIA PROJEKTEJA (englanninkielinen versio)