AIRCLOS GLAZEN SCHUIFDAKEN
De grootste marktdimensies voor fantastisch natuurlijk licht.
previous arrow
next arrow
Slider

T6000

De T6000 is het standaard dak in ons assortiment. Dit ontwerp is speciaal bedoeld voor het overkappen van grote ruimtes en heeft uitstekende resultaten wat betreft afdichting en isolatie.

T6000V

De T6000V is de meest visuele optie in ons dakenassortiment en is de ideale keuze als maximale transparantie belangrijk is.

T8000

De T8000 is het meest robuuste dak in ons assortiment. Het ontwerp is speciaal bedoeld voor het overkappen van grote ruimtes met uitstekende resultaten wat betreft afdichting en isolatie.

De grootste marktdimensies voor fantastisch natuurlijk licht.

Glazen schuifdaken van AIRCLOS zijn de beste keuze voor het overkappen van terrassen en andere ruimtes. Onder de kwaliteiten die ze uniek maken, valt het volgende op:

  • Uitstekende veiligheidsmaatregelen ontwikkeld door gespecialiseerde technici.
  • Eigen fabricage van het systeem en onderdelen waardoor onovertroffen aftersalesservice kan worden gegarandeerd gedurende de complete gebruiksduur van het product.
  • Speciaal zo ontwikkeld dat hermetische en waterdichte eigenschappen, uitstekende prestaties op het gebied van isolatie tegen weersinvloeden en een sterk verbeterd energieverbruik gewaarborgd zijn …
  • We maken elk detail op maat zodat bij elk project de beste oplossing wordt geboden. Materiaal en transparantie van de panelen, type structuur, extra’s, afwerking, enz.

Ondoorlatendheid en isolatie

Speciaal ontwikkelde profiel- en pakkingssystemen om hermetische bescherming tegen wind en regen te garanderen.

Comfort en energie-efficiëntie

Met onze daken kunnen thermisch comfort en energie-efficiëntie aanzienlijk worden verbeterd waardoor Passiefhuizen worden gecreëerd.

Hoogstaande veiligheid

Veiligheidscomponenten, standaard of ingebouwd naar keuze van de klant, om perfect functioneren te garanderen.

Nieuwste technieken

Aangedreven door Somfy-motoren met multi-regelaar. Mogelijkheid om domoticasystemen en andere interessante gadgets te integreren.

Hoogwaardige panelen

Onze daken zijn verkrijgbaar met panelen van glas, polycarbonaat of aluminium. De samenstelling en afwerking van de materialen kan worden aangepast.

.

Onderhoudsarm

Hardwaresystemen en toebehoren worden vervaardigd via processen en van anti-corrosieve materialen van de hoogste kwaliteit die nauwelijks onderhoud vereisen.

RECENTE PROJECTEN (Engels)