Glazen schuifdaken

Geniet het hele jaar door van natuurlijk licht en verwelkom de buitenruimte in uw huis.

Glazen schuifdaken

Airclos heeft voor elke behoefte een transparant glazen schuifdakensysteem dat afhankelijk van de situatie, zowel vast als schuifbaar kan worden uitgevoerd. Het systeem is een technisch hoogstandje en kan voor het gemak volledig elektrisch maar ook handmatig worden bediend.

De glazen schuifdaken hebben een aluminium raamwerk, zijn volledig hermetisch afgesloten en uitstekend geïsoleerd zodat het energieverbruik minimaal is. De uitvoering van de profielen van het systeem is van hoge kwaliteit en staat garant voor het lichte gewicht.

SERIE GLAZEN SCHUIFDAKENs

Airclos biedt in totaal 6 series glazen schuifdaken aan die kunnen worden gebruikt om open ruimtes te overkappen. Er zijn bovendien diverse soorten panelen: meerwandig polycarbonaat, sandwichpanelen of dubbele beglazing. Elke optie heeft zijn eigen technische en esthetische kwaliteiten.
Afhankelijk van het aantal panelen beschikt u over een vrije opening van min of meer 66%, 75% of 80%.

Tectos Fixos

Vaste Daken

Vast, modulair, lichtgewicht glazen dak dat is ingebouwd voor eenvoudige assemblage. Kan zeer gemakkelijk worden gecombineerd met andere daken.

Tectos Retráteis

Vouwdaken

Glazen schuifdaken, handmatig bediend, bestaande uit 3 glazen schuifpanelen.

Tectos com Motor

Daken met Motor

SERIE T5000: deze wordt bediend met een knop of een afstandsbediening. Afhankelijk van de afmetingen en het materiaal van de panelen, kan dit uit 3, 4 of 5 platen bestaan.

TOEPASSING van Glazen Schuifdaken

Retractable Roof Skylight

Terrassen en tuinen

Retractable Roof Skylight Penthause

Balkons en penthouses

Zwembaden en serres

Retractable Roof Skylight Large enclosures

Grote ruimtes

0

MAXIMALE AFMETINGEN

Ons T5000 dak met motor heeft een bereik tot 7000 mm breed zonder noodzaak van ondersteuning in het midden.

Wat betreft de maten zijn met meerwandig polycarbonaat of sandwichpanelen modules van 2300 mm breed mogelijk, en 2200 mm breed met dubbel veiligheidsglas.

VERLICHTING

We hebben de profielen van onze transparante glazen schuifdaken uitgebreid met LED-verlichting die in de centrale balken is bevestigd. Dit heeft een elegante uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor uitstekende verlichting.

Z

SPECIALE BEHANDELING

Ons daksysteem kan worden geleverd met een standaard aluminium raamwerk of versterkt met gegalvaniseerde stalen buizen.
Door de uitvoering van het profielsysteem kunnen onze daken worden bevestigd aan alle stalen structuren en kunt u kiezen tussen verschillende combinaties goten.

a

GLASWERK

Ons elektrische schuifdak T5000 is leverbaar met gelaagd glas van 4+4 mm of met standaard getemperd veiligheidsglas 3+3/15/4 . Ook kan gekozen worden tussen diverse afwerkingen en speciale eigenschappen die daaraan kunnen worden aangepast.

24 UUR PER DAG OFFERTES voor profielsystemen

Vraag een offerte aan en ontvang meteen ons beste aanbod. Alleen voor metalen schrijnwerk.

RECENTE PROJECTEN (Engels)