Glazen balustrades

Veilig afgeschermde balkons en trappen zonder dat weidse uitzicht en worden belemmerd.

Glazen balustrades

Het nieuwe glazen balustrade-systeem van AIRCLOS onderscheid zich door de grote flexibiliteit (het kan tegen de muur worden bevestigd of met balusters) en de enorme resistentie, onder andere door de ingebouwde drainage (wat het perfect maakt voor binnen- en buitengebruik).

درابزين زجاجية

Lees verder

"

Ontwerp en afwerking

Onze glazen balustrades vallen op door het minimalistische ontwerp en vooral ook door de transparantie van het systeem die wordt bereikt door de nauwelijks zichtbare kleine, zeer ingenieuze profielen waardoor het glas en het uitzicht centraal staan.
Het systeem is uitstekend aanpasbaar aan de vereisten van elk project en zelfs de afmetingen van de balustrades zijn naar keuze.
De profielen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en beschikbaar in verschillende afwerkingen: gedecoreerd, gelakt of geanodiseerd.

Gemakkelijk te installeren en onderhoudsvrij

Het systeem is voordelig, snel te monteren en onderhoudsvrij. Een glazen paneel is zeer eenvoudig zonder gereedschap te installeren of te vervangen.

Het is een ideale oplossing voor ingewikkelde projecten omdat het dankzij het laterale montagesysteem, vanaf het balkon of via de zolder kan worden geïnstalleerd zonder dure steigers te gebruiken. Daardoor zijn echt zeer bijzondere architectonische effecten mogelijk.

Z

Flexibiliteit

Onze glazen balustrades zijn beschikbaar met vier verschillende profielsystemen zodat we tegemoet kunnen komen aan welke behoefte dan ook zonder dat weidse vergezichten worden belemmerd: twee montagesystemen van bovenaf en twee laterale.

De bevestiging van ons systeem is op alle soorten ondergrond even gemakkelijk, zelfs direct op een betonnen balkonrand waarop het zonder extra handelingen kan worden bevestigd dankzij de geïntegreerde hoeken.

Toepassingen van Glazen balustrades

ao ar livre - Parapeito de vidro
interior - Parapeito de vidro
janela - Parapeito de vidro

24 UUR PER DAG OFFERTES voor profielsystemen

Vraag een offerte aan en ontvang meteen ons beste aanbod. Alleen voor metalen schrijnwerk.