Glasräcke

Skydda balkonger utan gränser på horisonten.

Glasräcke

AIRCLOS nya glasräckessystem är ett glasbalustrade system som utmärker sig främst på grund av sin stora flexibilitet (det gör det möjligt att installera både på väggar och på balustrar) och dess imponerande motstånd tack vare egenskaper som inbyggd dränering (vilket gör det perfekt för både utomhus- och inomhusbruk).

درابزين زجاجية

Ou explorar mais detalhes

"

ESTETIK OCH YTBEHANDLING

Våra glasräcken utmärker sig genom deras minimalistiska estetik, med tonvikt på systemets transparens, genom knappt märkbara små och skarpa profiler, vilket lämnar glaset och utsikten i strålkastarljuset.

Systemet är perfekt anpassat till varje projekts behov, och det är även möjligt att välja storlek på räcken.

Profilerna är gjorda av högkvalitativ aluminium som kan väljas med flera olika ytbehandlingar: dekorerad, lackad eller anodiserad.

LÄTT ATT MONTERA OCH UNDERHÅLLSFRITT

Det är ett kostnadseffektivt, snabbinstallerat och underhållsfritt system. Att montera eller byta ut en glaspanel är väldigt enkelt och kräver inga verktyg alls.

Det är den perfekta lösningen för komplicerade projekt, eftersom att, tack vare det laterala monteringssystemet, det kan monteras från balkongen eller vinden utan att behöva använda konstnadsökande byggnadsställningar, vilket gör det möjigt att uppnå riktigt extraordinära arkitektoniska effekter.

Z

FLEXIBILITET

Våra glasräcken har fyra olika profilsystem som passar alla behov utan att kompromissa betraktningsområdet: två toppmonteringar och två laterala monteringar.

Att installera våra system är lika lätt på alla ytor, även direkt på balkongens betongkant, där de kan installeras utan extra arbete tack vare sina integrerade hörn.

TILLÄMPNINGAR

ao ar livre - Parapeito de vidro
interior - Parapeito de vidro
janela - Parapeito de vidro

24 TIMMARS KOSTNADSFÖRSLAG för profilsystem

Fråga efter ert kostnadsförslag och snart kommer ni att få vårt bästa erbjudande. Endast för metalliska snickeri.

SENASTE PROJEKTEN (Engelsk version)